torstai 27. huhtikuuta 2017

Nopea iltapala

Nyt on ihan pakko jakaa tämä yllättävä ja herkullinen makukokemus kanssanne!

Yhtäkkiä TV:tä katsellessa iski huutava nälkä ja samalla tietysti kimppuun hyökkäsi myös​ makean nälkä. Menin jääkaapille, jossa ei ollut suurinpiirtein kuin valo säilytyksessä. Kuivakaapitkin tuntuivat huutavan tyhjyyttä. Onneksi isäntä oli kaupassa. Mutta enhän minä hättäenen sitä jaksanut kotiin odottaa. Siis mielikuvitus valloilleen!

Kuorin tehosekoittimeen veriappelsiinin, nakkasin sekaan kaksi ruokalusikallista siemen-pähkinäsekoitusta, purkillinen persikka-soijajugurttia, mitallinen Wellness vaniljashakea ja nesteeksi vettä.
Maistelin varovasti ja voe mahoton miten oli maullaan! Ihan älyttömän hyvää! 😘

Kannatti kokeilla sovellettua sekoitusta hätäpäissään. Syntyi uusi suosikki. Hyvin lähti sekä makeannälkä että oikea nälkä. Eiköhän tällä satsilla jaksa aamupalaan asti köllötellä.

Suosittelen kokeilemaan maistuisiko sinullekin! 😃🍹


Tietoisku Wellness Shakesta:
Oriflame Natural Balance Shaken kehittäjä lääketieteen tohtori Stig Steen teki kahdeksan vuotta tutkimusryhmänsä kanssa työtä Ruotsin Igelösassa optimaalisen, luonnollisen ravintoaineyhdistelmän kehittämiseen. Stig Steen käytti kehittämäänsä Shakea keuhko- ja sydänsiirroista toipuville potilaille ja tulokset olivat loistavia. Kun tuotetta testattiin terveille henkilöille, ylipainoiset koehenkilöt alkoivat vähitellen laihtua ja normaalipainoiset kokivat energisyyden ja keskittymiskyvyn lisääntyvän.

Jälkimmäiset tulokset olen kokenut itsekin. Siksi meillä on kotona Shaket aina saatavilla. Nopea ja helppo välipala pitää verensokerin pitkään tasaisena matalan glygeemisen indeksin (GI) ansiosta. Shake annoksen GI on 28. Tasainen verensokeri pitää mielenkin tasapainossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti